Body to Move Kinesitherapie Hombeek (Mechelen)

POSTNATALE KINESITHERAPIE

Voor mama’s vanaf 6 weken na de bevalling en na positieve controle van de arts.


Een zwangerschap vergt heel wat van een vrouwenlichaam. Het beïnvloedt onder meer je houding, soepelheid, evenwicht, stabiliteit en ademhaling.

Na de bevalling is het belangrijk dat je lichaam goed en vlot kan herstellen.

Hoe pakken wij het aan?

Wij besteden veel aandacht aan het herstel en het optrainen van de bekkenbodemspieren. Dit is noodzakelijk bij vrouwen want zij hebben onder meer een grote risico op orgaanverzakkingen, wat kan leiden tot ongemakken zoals urineverlies.

Wij werken met jou aan het verbeteren van de bekkenstabiliteit enerzijds, en het verbeteren van de lichaamshouding anderzijds.

Vanaf 6 weken na de bevalling en een positieve controle van je gynaecoloog, kan je bij ons een afspraak maken voor postnatale kinesitherapie.

Samen werken we spierversterkend, waarbij er steeds veel aandacht gaat naar de bekkenbodem. Indien gewenst en als je lichaam er klaar voor is, kunnen we starten met conditionele oefeningen.

Maak een afspraak

Klaar om jouw probleem aan te pakken?

Body To Move begeleidt je in de revalidatie die je aangaat, de sport die je beoefend en/of de beweging die je op dit moment nodig hebt!

Body To Move biedt je een professionele, individuele begeleiding aan. Zowel voor de actieve, non-actieve, recreatieve – competitieve sporters en topsporters.

© copyright Body To Move Kinetherapie | Privacy BeleidBy Publiplus