Body to Move Kinesitherapie Hombeek (Mechelen)

ORTHOPEDISCHE REVALIDATIE &
BLESSUREPREVENTIE

Zowel voor de non-actieve sporter,
als de topsporter.


We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw pijn. Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste behandeling vormen we een zo goed mogelijk beeld van je klachten, door deze te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan stellen we een behandelingsplan op en spreken dit met je door. Met eventueel nauw overleg met jouw behandelende arts / specialist.

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is oefen-trainingstherapie. Deze is bedoeld om de bewegingsmogelijkheden van gewrichten te beïnvloeden en spierkracht te vergroten. Een betere houding aan te nemen, een beter evenwicht te realiseren en een betere ademhalingstechniek te leren.

In nauw overleg wordt er een individueel trainingsprogramma opgesteld, met als doel je hele bewegingspatroon volgens de verschillende spierketen te optimaliseren.

De oefeningen worden steeds bijgestuurd, tot je lichaam weer zal bewegen zonder pijn. We voorkomen dat je terugvalt in dezelfde blessures. We streven naar een duurzame oplossing. Dit vraagt motivatie, steun van een team, het verleggen van grenzen en hard werken!

 

“IT NEVER GETS EASIER
YOU JUST GET BETTER

 

Maak een afspraak

Klaar om jouw probleem aan te pakken?

Body To Move begeleidt je in de revalidatie die je aangaat, de sport die je beoefend en/of de beweging die je op dit moment nodig hebt!

Body To Move biedt je een professionele, individuele begeleiding aan. Zowel voor de actieve, non-actieve, recreatieve – competitieve sporters en topsporters.

© copyright Body To Move Kinetherapie | Privacy BeleidBy Publiplus